Friday, January 16, 2009

Demonstrasi dpan Kedutaan AS [16/01/09 ]



Hari ni an baru gi satu demonstrasi dpan KEdutaan AS psl isu Palestin. Bnde ni anjuran sahabatpalestin(NGO). Ni je la yg kite mmpu wt kn~..
Cam bese r die pnye demonstrasi, mule dr msjd tabung Hj, b'arak ke US Embassy. Pstu crmh2, hntr petisyen bnthn ke kedutaan tu( petisyen tu diorg tolak, x terime, ish3..~), pstu balek rr..
Yg menarik senanye, demonstrasi tu glgn pgikut ahlul bait(syiah) yg handle, cm plek sket rr sbb dowg x phn kuar sblom ni.. Dlm demonstrasi tu ade sorg ust sunni ade b'ucap, die mnyeru sumer supaye mnolak prbezaan pndpt ni, hentikan kafir m'kafir ni, dn same2 hapuskn Zionis!!.. Kat demonstrasi tu ade r ana tgok sndiri sket amaln puak Syiah ni. Xde pape pon yg b'cggh pon ngn ape yg kter amalkn(tyme tu la..)
Yg plg pntg dlm demontrasi tu diorg soh boikot sumer brgn US n Israel related products, dn diorg fokuskn kpd COKE, MC'D n TESCO. Pstu diorg bg r penerangan sbb diorg fokuskn produk tu.



4 comments:

Mr. Vogue de Vase said...

wah, epul, semangat ek ko pegi buat demostrasi skali...
hahaha...
bagus2...

Saifullah [SwordOfAllah] said...

alaa..
xde wt pape kt umah kn~
asek men trnt JUEH~

islamic teenager said...

salam..enta pi jgk ker..ana pi jgk..ana ikut under JIM KEDAH..

Saifullah [SwordOfAllah] said...

oo, ye ke..
tp aritu xde la rame sgt kn..